Reiseblogg fra Travellerspoint

Happy Chinese new year!

rain 7 °C

Hallo hallo, har nå unnagjort dag to! Det rimte faktisk...!

Alle først må jeg ønske alle godt nyttår! Det er nemlig kinesisk nyttår i dag! Vi er nå i gang med dragens år!

Dagen i dag startet ganske greit, med tanke påb at jeg hadde en forferdelig natt! Har fortsatt litt jetlag, så da en random som bor på rommet her kommer inn kl 4 på natten vekker han meg, og når han sovner, setter han i gang med å snorke noe til de grader! Og som mange vet, så er ikke jeg den som er så veldig glad i snorkling for å si det mildt! Etter å ha hørt på sagbruket i noen timer klarer jeg heldigvis å sovne da! Kom en på rommet i dag tidlig, som var fransk. Han andre har jeg ikke sett enda, siden han kom hjem fire på natten, og var borte da jeg våknet. Han er visst fra Canda har jeg hørt...

Uansett, i anledningen nyttår skulle det være en stor parade på den andre øya, så vi kom oss avgårde og tok ferge over. Vi var der ganske tidlig, fordi vi tenkte det skulle ta litt lang tid og at det skulle være mye mennesker. Men det var omtrent ingen mennesker, det var KALD, og det regnet,mot alle butikker og museer var stengt, så plutselig var det ikke noe å gjøre. Vi satt lenge på starbucks, så gikk vi å spiste sushi.:)
Vi stilte oss opp ganske tidlig for å se på paraden, og tilsammen tror jeg vi sto der i rundt FEM timer! Paraden var ikke såå stor og bra som vi hadde trodd, så det var litt kjedelig. Vi ble bare alt, alt for kalde og kom oss hjem. Var kult å ha opplevd det uansett da! Var mase forskjellige grupper fra hele verden med masse danse og blant annet et lokalt hoppetau lag^^ sykt gøy å se på:)

Nå er jeg ganske kald og gjennomfrossen, håper jeg ikke blir syk:/ alt i alt har dagen vært fint, merker at det ikke var like ille i dag, må nok bare bli litt vant til byen. Er veldig dårlig vær da, så er ikke så gøy å gå rundt ute da.

Jeg har fått fikset kabel til kamera for lenge siden, men det går ikke å laste opp bilder:( tror det er noe rart med bloggen, så må prøve å finne det ut! Håper jeg får det til! Nedtur hvis jeg ikke får lagt ut et eneste bilde, men forhåpentligvis så kommer det etterhvert!

Stoor klem!
Mia :)

Skrevet av aami2202 07:20 Arkivert i Hongkong

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Kult at du fikk oppleve nyttårsaften. Godt nytt år :). Vil se bilder!!

fra Fredrik

Hahah åh, godt nytt drageår!

Ja, du vet de derre fra Canada assa, snorker alle sammen.

fra Guro

Godt nyttår igjen, Mia! Godt å høre at du har det bra:-) Og som Fredrik sier; BILDER, BILDER, BILDER!

fra Gussi

Spennede å høre Mia. Kos deg videre.
Klme tante Sissel S. :-)

fra Sissel Skistad

Jeg synes også at snorkling er slitsomt. HEHEHHE.

fra Astrid

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint